Farmshop De Oorsprong

Bedrijf:
Farmshop De Oorsprong

Werkzaamheden:
– Ontwerp logo en huisstijl
– Visitekaartjes en 3-luik folders
– Interactieve PDF bestanden voor vlees- en kaaslabels
  (zodat zij zelf de labels in huisstijl kunnen invullen en printen)
– Kaaslabel en banderol ‘De Groene Oorsprong’
– Website + SEO


Farmshop De Oorsprong gaat hard! De familie Groen runt ruim 360 jaar een melkveebedrijf in Uitgeest, dat over gaat van vader op zoon. Sinds de jaren ‘90 zijn zij bezig om terug te gaan naar de oorsprong, zo natuurlijk mogelijk werken en alle kennis die de natuur hun biedt toe te passen. Zo gebruiken zij voor hun vee geen antibiotica en geen g.m.o. (genetisch gemodificeerd organisme) krachtvoeders. Ook gebruiken ze op het land geen kunstmest.

Het begon allemaal voor eigenaresse, Angelina Groen, van de Farmshop met het verkopen van (top-kwaliteit) vleespakketten van eigen vee. Wat storm loopt onder de liefhebbers. Ondertussen hebben zij behalve verse melk, ijs van melk van eigen vee, ook hun eigen kazen op de markt. Deze zijn te koop bij de welbekende keten Marqt als De Groene Oorsprong kaas, maar ook op de verkoopdagen die via hun Facebook pagina en via e-mailing bekend worden gemaakt.

Wij hebben natuurlijk mogen voorproeven… Goed leven proef je echt terug! Vandaar dat de pay-off bij het logo ook zo geboren was.

Ik ben heel trots op FARMSHOP DE OORSPRONG en alles wat zij tot nu toe bereikt hebben.