Bakkie, praatje, plan de campagne…

Neem snel contact op!


Ben je op zoek naar een ervaren freelance Crossmedia Designer, voor je online & offline uitingen?
Dat kan zowel op freelance basis, als in dienstverband. Ik sta voor je klaar!
SSTER
Esther van de Rakt
Ridderkerk
Telefoon: 06 – 48 888 950
E-mail: mail@sster.nl
Ook te vinden op:
Facebook & LinkedIn

Even voorstellen

Meet the family

 • Esther van de Rakt

  Esther van de Rakt

  alias SSTER

  Heeft ooit de bijnaam 'bootwerker' gekregen van een collega. Sja… ik hou wel van eten (al zou je dat niet zeggen 😉 zit in de genen). Getrouwd met 'Mars', compleet verpest qua eten. Al vond Saar potjes uit de super toch lekkerder… Bakkie koffie, prikwater of wijntje erbij. Heeft wat met appels. Strand en bos. Restaurant en terras. Frankrijk, Ardennen, Ouddorp. Vrienden en familie.

 • Mama van

  Mama van

  kleuter Saar

  Heel vindingrijk 'ding', maar wel een lekker ding! Verzint acties, die je niet voor mogelijk houdt. Klets de oren van je kop. Leeft in een fantasiewereld. Wil het liefst snoep als ontbijt, lunch en diner. Kan rollen met haar ogen. Houdt van grapjes. Kijkt de kat uit de boom. Waterrat. Mooi mensje!

 • Vrouw van

  Vrouw van

  chef-kok 'Mars'

  Hoeft geen boodschappenlijstje mee te nemen. Kan zelfs nog verrukkelijke maaltijden op tafel zetten, al dacht je niets in huis te hebben. Ad rem. Snurkt. Grapjas. Overal voor in. Biertje? Vrienden en familie. Ouddorp, Amerika. Gekke papa 😉 !

 • Maatje van

  Maatje van

  Smokey (schoothond in vermomming)

  Bewaakt slapend het fort. Was tot zijn 11e 1 van de 2 witten hier in huis. Kan rennen in zijn slaap. Super kindervriend. Doet zijn eigen ding. Is vies van hondenpoep. Denkt dat cavia's knuffels zijn. Mijn trouwe maatje!